Inboedel-opruiming

Festico inboedel-opruiming is actief in heel Vlaanderen.

Er zijn verschillende situaties te bedenken waarin een volledig of deel van een huis moet worden leeggemaakt. Denk hierbij maar aan verkoop, verhuis, einde huur of een overlijden. Dat kan een heel karwei zijn waar veel mensen geen tijd voor vrij kunnen maken, of door andere omstandigheden (o.a. emoties of familiale kwesties) niet zelf kunnen uitvoeren. Wij zijn een firma die huizen leegmaakt, met ervaring in diverse soorten opruimen en leegmaken tot bezemschoon van particuliere woningen, appartementen en kantoren. Ons opruimteam zorgt voor een vlekkeloos eindresultaat aan de beste prijs.

Wij ruimen ook bepaalde delen van woningen of kantoren op. Een grote kast die niet meer in uw woning past ? Achtergelaten of overbodige inboedel door een scheiding of overlijden ? Alle redenen zijn goed om op te ruimen. Festico kan u hierbij helpen.

Festico inboedel-opruiming is actief in heel Vlaanderen.
Festico inboedel-opruiming is actief in heel Vlaanderen.
Festico inboedel-opruiming is actief in heel Vlaanderen.
Festico inboedel-opruiming is actief in heel Vlaanderen.

Hoe werken wij?

We komen in de meeste gevallen eerst ter plaatse om een kijkje nemen naar de uit te voeren werken. Zo kunnen we bekijken wat de beste oplossing is voor uw vraag en kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen. Na de geleverde diensten ontvangt u altijd een duidelijke factuur (die u eventueel ook bij uw notaris, verzekeraar of advocaat kan voorleggen om de gemaakte kosten te verhalen of in te dienen bij een eventuele nalatenschap). Wij werken altijd met het grootste respect voor uw pand, materiaal, de buurt en het leefmilieu.

Wenst u een offerte?

Wenst u onmiddellijk een gratis offerte ‘in regie’, dan hebben wij van u volgende inlichtingen nodig:

  1. Plaats van de werf
  2. Aard van de woning : aantal verdiepen van het huis of kantoor, aantal kamers per verdiep die moeten leeggehaald worden (zolder of kelder ook vermelden), welk verdiep bij een appartement
  3. Aard van de opruimwerken : afval, huisraad, meubels, …
  4. Hoeveelheid : bij benadering in m³ of Kg
  5. Foto’s van de op te ruimen kamers en kan je tevens overmaken aan info@festico.be
Contacteer ons nu!
Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie